Monday, March 28, 2011

Assalamualaikum,

epyyy besday!!!!!!!!!!!!!!!


Hapy Besday to kawan baik aku shah rizan yang sejak sem 1 lagi suka menyusahkan aku + menyerabutkan aku tiap-tiap masa. Shah ko dah tua umur 22 tahun suda tapi muka dah macam umur 70 tahun aku pun tak tahu kenapa, macam budak-budak lain kata dahi ko kene iron cikit.Haha..Bukan aku kata ea aku ulang balik je membe ko cakap.


So aku nak wish la:
1) Moga bahagia ngan si die ******* moga ada jodoh kawen korang...hehe (jangan lupa ajak aku pulak tau..)
2)Moga tercapai segala impian yang menggunung ko tue.
3)Bertabah bahagia bersama keluarga ko yang tersayang
4)Hope makin kurang ko mengacau aku..hehe
5)Dapat tempat best-best untuk pratikal..(doakan untuk aku sekali)
mat sengal + poyo


So jangan lupa hulur-hulur kek cikit. Apa-apa moga hubungan kawan baik kita nie sampai bila-bila la jangan habis U semua buat hal masing-masing pulak. So epy besday to you..kurang-kurangkan la kepoyoan ko plus kesengalan tue dah tua dah aki oi...Hahaha..Gud nyte..

0 Comments:

Post a Comment