Sunday, February 20, 2011

Aku tetap tak SUDI...

Assalamualaikum,

Really hate you...
Bila aku dah bengang macam nie la jadinya, aku xsudi ko nak juga try add lagi. Memang la senang je ignore kan je, tapi aku tetap tak suka bila aku tengok ko lagi yang addnye. Memang jenis degil bahasa apa? Facebook nie memang best sebab boleh jumpe membe-membe lama, korang pun sure dapat banyak jemputan untuk reunion, kalau boleh kawan masa tadika dulu pun nak buat reunion juga. Tapi ada juga yang tak best macam aku cakap tadi bile jumpa orang yang merimaskan nie even ko dulu kawan baik aku or rumet aku sekali pun kalau dah menyibuk sangat aku tetap tak sudi. Ko add la aku banyak kali pun aku tetap tak sudi, aku dah cakap awal-awal aku tak nak tahu ko bagi tahu juga, so memang aku tak hingin la nak approve ko lagi rimas aku dibuatnya ada la.


Sekarang semua budak matrik aku tak nak ambil peduli disebabkan ko and penyibuk sorang lagi. Sedih korang sebagai kawan baik aku time kat matrik sekarang nie dah jadi orang yang aku benci. Lain kali orang dah ulang banyak kali tak suka jangan nak buat dah, kan dah terima.

0 Comments:

Post a Comment